OM MIG

Jeg hedder Anne, og lever og ånder for det at få mine medmennesker til at føle sig godt tilpas. Jeg har et empatisk, venligt og smilende væsen. Jeg er sansestærk, og det ligger derfor i min DNA at kunne fornemme mennesker, hvordan de har det, og hvem de er. Derfor møder du i mig en meget autentisk, ærlig og sympatisk fremtræden, der helt oprigtigt forstår dig.

Jeg har i knap 20 år arbejdet indenfor fitness og sundhed, og har løbende taget uddannelser såsom: 

Kost og ernæring ( uddannelse i Spanien ) Spinning, Aerobic, Step, bodytoning, BodyPUMP, Pilates, Personlig Træning, Zumba, Ballroom Fitness, Power HOOP, Piloxing, Masala Bhangra, Helse og Sportsmassør, Mindfulness instruktør, Positiv psykologi vejleder, Kostvejleder med speciale i vægttab, Master Coach og Stress Coach.

Jeg har i mange år arbejdet som centerleder i fitnesscentre, men da jeg gik ned med stress, mens jeg var gravid med mit 2. barn, ændrede det rigtig mange ting i mig. Det blev et wakeup call i forhold til livet og hvad der er vigtigt. Jeg begyndte herefter at interessere mig mere og mere for den mere mindfulde verden, og begyndte så småt at bevæge mig den vej, men nåede ikke helt derhen. Det blev desværre adskillige år bagefter at jeg fandt den helt rigtige sti, da jeg gik hårdt ned med stress og angst. En voldsom oplevelse udløste disse reaktioner, og jeg skulle for alvor finde ud af at finde balance i krop, sind og sjæl. 

Mit personlige forløb har lært mig rigtig meget, og det er blevet en hjertesag for mig at hjælpe netop dig med at finde ro og harmoni i dit system. 

Du kan regne med, at udover min profecionelle viden, vil jeg personligt kunne sætte mig ind i hvad der sker i din krop hvis du har stress, og har mange redskaber til at hjælpe dig.

I det private er jeg meget familie menneske, og det er den største prioritet i mit liv. 


Jeg ser meget frem til at møde dig :-)

Gratis parkering


Der kan parkeres gratis i indkørslen når du kommer. Parkér blot der hvor skiltet " Tid Til Dig" er.

Også hvis du kommer i en limosine :-)

Kom gerne i afslappet tøj. Ved massage medbring gerne lagen og håndklæde, men jeg har også i klinikken :-)

Vær opmærksom på at få drukket masser af vand, og tage den med ro resten af dagen efter sessionerne.


Vi ses :-)

Mine Partnere