Jeg tilbyder:


NYHED: Retreat ophold

se længere nede på siden

Massage 30 min.

300 kr 

Personlig Træning 50 min.

650 kr

Dejlig helsemassage til 2 områder på kroppen. Eksempelvis ryg og bagben. Også velegnet til den ældre generation, hvor ben og arme kan masseres, mens der hviles i en skøn lænestol.

Også til dig der har et problemområde du kun vil have fokus på. 

Massage 60 min.

500 kr

Behagelig og livgivende træning, der er skånsom og yderst gavnlig for led og hele bevægelsesapparatet. Træningen er inspireret af pilates, yoga, funktionel træning, mindfulness og tai chi.  Der er fokus på forbindelse mellem krop, sjæl og sind i bevægelserne og i træningen generelt. Lær korrekt holdning, vejrtræning, hvordan du bruger musklerne i forskellige øvelser, og herved opnår effektive resultater. Alt dette samtidig med du lærer om forbindelse mellem krop og sind.

Afslappende massage af hele kroppen. Fokus på blid og nænsomhed, hvor din krop får lov at få ro, og komme ned i gear. Der kan ydes ekstra behandling i problemområder såsom nakke, skulder, ryg, ben. 

Massage & dyb ro  90 min.

800 kr

Her får du den ultimative behandling til dyb ro i nervesystemet og fuld følelse af velvære. Behandlingen består af: 70 min. grundig, blid og nænsom helkropsmassage efterfuldt af 10 min oxytocin strygninger. Ved disse strygninger udskiller kroppen hormonet oxytocin, hvilket giver en følelse af glæde og veltilpashed. Sessionen afsluttes med rolig og hjertevarm mindfulness. Yderst velegnet til hvis du har stress, eller ønsker en behandling, hvor din krop svæver på en lyserød sky bagefter.

Stresscoaching 50 min.

700 kr

Nærværende coaching med fokus på stresshåndtering. Et tillidsfuldt rum, hvor du kan føle dig tryg, anerkendt, og hørt. Jeg møder dig med empati og forståelse, og tager 100% udgangspunkt i dig, hvem du er og hvor du er. Udover coaching benytter jeg også andre redskaber såsom: positiv psykologi, mindfulness, EFT ( emotionsfokuseret terapi ), og oxytocinstrygninger. Alt sammen for at give dig redskaber og hjælpe dig til balance i krop og sind, få ro på nervesystemet og føle mere overskud og glæde. Vi planlægger sessionerne helt efter dig og dit system, så hvis du har det bedst med en walk and talk i en skov eller på en strand, fremfor i klinikken, så arrangere vi det. Det vigtigste er dig og dit velbefindende.

5 turs klippekort til træning eller coaching

Pakke 1 

1100 kr

110 min. fuldkommen forkælelse med en kombination af en af disse pakker:

- Stresscoaching & Massage

- Stresscoaching & Træning

- Massage & Træning

Pakke 2

1600 kr

150 min. komplet og dyb velvære for krop, sjæl og sind. 

Stresscoaching & Træning & Massage

NYHED: RETREAT OPHOLD

1050 kr

1 dags Retreat i fredelige idylliske omgivelser ved Juelsminde.

FØRSTE DATO: 18/11 Kl. 10-16 ( Tilmelding - skriv til mig, se under KONTAKT )

En dags fuld forkælelse, velvære og afstresning til dig. En ægte dag med Tid Til Dig. Medbring gerne en ven, venninde eller familiemedlem, og få en hyggelig dag sammen.

Dagen starter med ankomst ved bondehuset. Du får herved udleveret dine tøfler og tæppe, som du kan hygge dig med dagen igennem. Du bliver ført ovenpå i et hjemligt og rart rum, hvor der bliver budt velkommen ved Anne, med en antiinflamatorisk drik og snack.

Herefter går vi ind i et træningsrum, hvor vi træner cirkeltræning i milde, skånsomme og ergonomisk behagelige træningsmaskiner. Anne lærer jer om vejrtrækning og korrekt kropsholdning, og hvordan bevægelserne laves i forhold til de forskellige øvelser. Du går fra træningen med en rar følelse af at have bevæget hele kroppen, men uden overbelastning eller den helt store svede tur, men mere velværen ved at have bevæget sig.

Herefter mødes vi i startlokalet igen, hvorpå Anne taler lidt omkring bevægelse og kost, hvor du kan tage lidt råd til dig.

Inden frokost er der en pause til at få lidt frisk luft med en gåtur i den skønne have, og når vi mødes igen er der lækker nærende og sund frokost.

Efter frokost er vi samlet igen til en snak omkring stresshåndtering, og balance i livet. Vi deler erfaringer, oplevelser og Anne giver også gode råd. Så alt i alt kommer der lidt mere med i rygsækken til hverdagen.

Herefter igen en kort pause til lidt luft, og når vi mødes igen er det til en session med yoga / pilates og afslutning med mindfulness. Du flyver derfra på en lyserød sky, og ro i kroppen.

Når denne dejlige session er slut er vi ved at være ved vejs ende i dagen, og der bliver serveret herlig te og dejlige sunde og nærende kager. 

Inden vi skilles ad mødes vi til en afrunding af dagen, og en snak omkring det hele, og så siger vi tak for en dejlig dag.


Det siger vores kunder

Jeg har døjet med min lænd i mange år, og gået til forskellige behandlinger. Jeg blev meget overrasket over, at efter bare en gangs massage hos Anne, følte jeg bedring. Jeg kan varmt anbefale Tid Til Dig ved Anne

Sanne Pedersen

VORES PARTNERE